Sport

Rezultatele de ieri, din Liga 3, favorizează jucătorii de la Sporting Roșiori

Cu o victorie, roșiorenii ar ocupa locul 4 în clasament

Joi s-au disputat trei partide extrem de importante și atractive pentru stabilirea ierarhiei clasamentului la final de sezon. Drept urmare, la Slatina și Colonești s-au întâlnit primele patru echipe din clasament, în două derby-uri extrem de importante. Pe stadionul “1 Mai” din Slatina echipa locală și-a respectat statutul de echipă favorită în întâlnirea cu CSM Alexandria, ocupanta locului trei în clasament. Dacă după primele 45 de minute de joc, teleormănenii s-au aflat la egalitate cu oltenii pe tabela de marcaj, în partea a doua a jocului slătinenii s-au impus cu scorul de 3-1.

Liderul la zi, Viitorul Dăești, a obținut cele trei puncte puse în joc în întâlnirea programată la Colonești cu ocupanta locului patru în clasament, Vedita Colonești. Scor final 1-2.

În cea de-a treia partidă susținută ieri, juveții de la U Craiova2 au fost învinși la finalul partidei de Petrolul Potcoava cu scorul de 2-3.

Urmare a acestor rezultate, beneficiară este ocupanta locului cinci, Sporting Rosiori, care se deplaseaza în Vâlcea, unde va întâlni echipa de pe ultimul loc în clasament, Minerul Costești. Roșiorenii ar trebui  să câștige această partidă și, implicit, să acumuleze 19 puncte, tot atâtea cât înregistrează și Vedita Colonești.

Ca urmare a faptului că Sporting stă mai bine atât la golaveraj, cât și la rezultate directe în fața echipei oltene, cu o victorie  ar acupa locul patru în clasament, la egalitate de puncte cu Colonești.

Locul patru este ultimul din clasament care “prinde” playoff-ul la final de sezon.  Sâmbătă viitoare urmează partida directă la Roșiori, între Sporting Roșiori și Vedita Colonești. Cu trei puncte câștigate în meciul direct, roșiorenii își securizează pozitia a patra în clasament, care le dă dreptul să participe în play-off-ul competiției.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button