Actualitate

Roșioreanul Mihai Badea, erou la Metrou! A salvat o fetiță căzută pe linia metroului

Incidentul s-a petrecut la stația de metrou Piața Unirii 1, din capitală

Un accident ce putea avea consecințe tragice s-a petrecut, în urmă cu două zile, la stația de metrou Piata Unirii 1 din capitală.

O fată de 13 ani a alunecat, luni seară, din declarațiile celor de la Metrorex, accidental, pe linia de rulare a metroului.

Martori la nefericitul eveniment au fost roșioreanul   Mihai Badea și colegul său, Valentin Panait, mecanici pe trenul care a  surprins fetița între linii. Datorită reflexelor celor doi de a acționa frâna, copila de 13 ani a fost salvată în siguranță de personalul Metrorex, salvatorii Metrou. În momentul apropierii metroului fetița era în picioare, între linii, dar nu a încercat sa fugă din calea trenului.

Conform procedurilor pentru astfel de situații la fața locului au sosit echipaje Smurd și ale Poliției Metrou.

Colegii de la Metrorex își arată respectul față de cei doi eroi printr-un comunicat transmis pe pagina de Facebook a instituției: “Le mulțumim, pe această cale, pentru promptitudinea și dedicația cu care își îndeplinesc sarcinile de serviciu și reiterăm importanța de a respecta regulile de călătorie cu metroul, în special pe aceea care ne informează următoarele:
”În așteptarea trenului nu staționa dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului.”
Cazul a rămas în atenția polițiștilor pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs nefericitul eveniment.
Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button