Educatie

S-a schimbat conducerea la Inspectoratul Școlar Județean Teleorman!

La ceremonia de investire a participat subprefectul județului, Nicoleta Voicu

Începând de astăzi, Inspectoratul Școlar  Județean Teleorman are o nouă conducere.

Florin Oriță, absolvent al Universității din București și profesor de matematică la Școala Nr.4 din Turnu Măgurele, a fost numit  în funcția de inspector școlar general, în locul Iulianei Stancu, iar funcția de  inspector școlar general adjunct, ocupată până acum de Eliza Iliescu, a fost preluată de Luminița Vilae, profesor de limba și literatura română.

Ceremonia de investire în funcție a noii conduceri a Inspectoratului Școlar a fost susținută de subprefectul județului, Nicoleta Voicu.

Florin Oriță consideră ca noua sa funcție este o mare responsabilitate,iar unul dintre principalele sale obiective este refacerea relațiilor interumane ce au avut de suferit în perioada pandemiei, dar și obținerea unor rezultate mai bune la examenele naționale.

Luminita Vilae declară odată cu preluarea noii funcții că pentru un bun început al noului an școlar este nevoie, mai mult ca oricând, de întreaga  implicare a tuturor factorilor și că își dorește o educație centrată pe elev.

Cei doi au fost numiți la conducerea Inspectoratului Școlar prin detașare, cu ordin de ministru, până la organizarea concursului de ocupare a funcțiilor, organizat de Ministerul Educației, inainte de finalul anului școlar 2021-2022.

 

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button