Sport

S-a stabilit și a doua retrogradată din seria a 6 a a ligii și a 3 a fotbalistică

Aceasta echipă este Flacăra Horezu, care nu a reușit să treacă pe teren propriu de Minerul Costești, scor 1-1.

Ca atare, situația în seria noastră se prezintă astfel: În play-off- locul 1 a fost ocupat de CSM Slatina, locul doi de Viitorul Daesti( ambele echipe merg la barajul de promovare în liga a 2-a), locul 3 CSM Alexandria și, în fine, locul 4 este ocupat de Vedita Colonesti. De la Colonesti vin vești rele, se pare că primarul Nicolae Stan, supărat pe parcursul echipei în play-offul competiției, doar o victorie cu CSM Alexandria, “s-a săturat să investească în echipă” și este hotărât să o desființeze. Cum îl cunoaștem pe Stan, vulcanic la supărare, nu credem că își va duce la bun sfârșit decizia luată.

În fine, în play-out, pe prima poziție se situeaza CSO Filiași, mai constantă în prestațiile sale, pe locul 2 Sporting Rosiori care a avut un play-off slab cu alternanțe în evoluții, locul 3 este ocupat de Petrolul Potcoava, locul 4 de CSU Craiova2 iar ultimele locuri care trimit formațiile în campionatul județean, sunt ocupate de Flacăra Horezu, locul 5 și Minerul Costești locul 6.

Și încă un amanunt: sâmbătă, în ultima runda, se dispută fără miza partidele: Sporting Rosiori-Flacara Horezu, CSO Filiasi-CSU Craiova2 și Minerul Costesti-Petrolul Potcoava.

Noul sezon fotbalistic începe pe 27 august.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button