Actualitate

Sancțiuni contravenționale în valoare de 500 de mii lei pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au continuat să acţioneze integrat, în echipaje mixte, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Pașapoarte Teleorman, jandarmi, militari M.A.P.N. și poliţişti locali pentru impunerea normelor legale, instituite pe perioada stării de urgenţă.
Efectivele au fost angrenate în misiuni de menținere a ordinii publice în zona locurilor de carantină, pentru depistarea persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare sau carantină și pentru respectarea restricțiilor de circulație impuse.
Astfel, în cursul zilei de astăzi, 16 aprilie, 168 de polițiști, 63 de jandarmi, 12 militari și 6 polițiști locali au verificat modul de respectare a prevederilor Ordonanțelor militare, precum și O.G.  1/1999, fiind verificate 516 persoane din perspectiva respectării interdicțiilor impuse.
Pentru abaterile constatate au fost aplicate 195 de sancţiuni contravenţionale persoanelor fizice, valoarea sancțiunilor depășind 500.000 de lei.
De asemenea, 26 de jandarmi au efectuat misiuni de pază la centrele de carantină.
Reamintim că dispozitivul de ordine și siguranță publică acționează pentru prevenirea și limitarea răspândirii noului coronavirus, dar și pentru a preveni și combate ilegalitățile de orice fel.
Mulțumim celor care respectă regulile de distanțare socială!
Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button