Sport

Șase fotbaliști noi la CSM Alexandria

În perspectiva indeplinirii obiectivului, încheierea editiei regulate a campionatului pe unul din cele 4 locuri din fruntea clasamentului, ceea ce ar permite alexandrinenilor să participe în play-off-ul competiției, echipa teleormăneană de liga a 3-a a transferat 6 jucători noi.

Acestia sunt brazilienii Gleydisson si Leonardo Da Silva, alături de care au mai sosit la Alexandria David Bioliteanu de la Rapid Bucuresti, Razvan Dobrica-Dinamo Bucuresti, Adrian Mar-UTA, Arad si Adrian Neacsu de la Minaur Baia Mare.

Managerul sportiv Constantin Miruta si-a exprimat convingerea ca noii veniti reprezinta un plus valoric pentru echipă si că echipa teleormăneană va reuși să-și îndeplinească obiectivul propus,acela de a termina sezonul regulat pe unul din primele locuri care să permită accederea în play-off-ul competiției.

Oficialii alexandrineni discută   zilele acestea cu conducerea echipei Rapid pentru a juca un meci de verificare cu bucureștenii, miercuri, 23 februarie, la Alexandria, pe stadionul CSS Peco.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button