Actualitate

Scandal între romi la Roșiorii de Vede.Au intervenit trupele speciale

Noaptea trecută,în jurul orei 23.oo,două familii de romi din municipiul Roșiorii de Vede s-au luat la bătaie.Altercația a avut loc într-zonă din centrul municipiului.

Scandalul a izbucnit după mai multe ore de petrecere,pe fondul unui conflict mai vechi.

La fața locului s-au deplasat mai multe patrule de siguranță publică, constatând faptul că trei persoane exercitau acte de violență asupra unui bărbat în vârstă de 35 de ani din localitate.

Polițistii roșioreni au intervenit imediat și au reușit să aplaneze conflictul fără incidente majore și fără a fi nevoiți să facă uz de armă ,deși erau pregătiți să folosească armamentul din dotare în cazul în care situația ar fi impus-o.În sprijinul acestora s-au deplasat la fața locului și trupe speciale,însă nu a mai  fost nevoie de intervenția acestora.

Cele patru persoane au fost imobilizate și conduse la sediul poliției, iar de la fața locului au fost ridicate mai multe obiecte contondente pentru cercetări.

Toate persoanele implicate au fost sancționate contravențional pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare, iar față de două a fost luată măsura reținerii, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Teleorman, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button