Sport

Scor final 1-2 la meciul dintre Sporting și Viitorul Dăești, disputat la Roșiori de Vede

Rezultatul partidei a fost decis de două greșeli ale arbitrului Mihai Ene

La Rosiorii de Vede, două greșeli flagrante ale arbitrului Mihai Ene au decis rezultatul meciului Sporting-Viitorul Dăești.

Partida programată sâmbătă, la Roșiori de Vede, între Sporting și Viitorul Dăești, a debutat prin dominarea echipei teleormănene.

Până în minutul 21, roșiorenii și-au creat 2-3 oportunități de a marca, iar echipa oaspete a avut 2 ocazii bune, dintre care una a fost fructificată prin Geană, în minutul 18.

În minutul 21, Florin Cazan de la Sporting a fost faultat în careul advers, dar în loc să dicteze penalty și galben pentru un fundaș al echipei din Dăești, arbitrul Marius Ene, din București, a apreciat simulare la Cazan și i-a dat “galben”, apoi roșu și eliminare, întrucât Cazan mai avea un cartonaș galben.

Din  minutul 21, jocul se rupe și până la pauză, dominarea a aparținut echipei Viitorul Dăești.

Cu toate acestea, Sporting reușește egalarea prin Alin Calin, în minutul 30.

În cea de-a doua repriză, roșiorenii au ieșit mult mai conectati de la cabină și chiar dacă aveau un om în minus pe teren, au prestat un fotbal de calitate, trecând în contul lor încă două oportunități bune de a marca prin Călin.

Jocul pragmatic al oaspeților a dat rezultate și în minutul 65 preiau conducerea pe tabela de marcaj prin Florin Costea. Scorul devine 1-2.

În minutul 84, care aduce cu sine un fault clar în careul lui Dăești, al doilea, de data aceasta împotriva lui Călin. Arbitrul Ene nu sancționează, nici de data aceasta.

Până la final, roșiorenii mai au o  ocazie prin Isvoranu.

Meciul se încheie, însă, cu scorul de 1-2.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button