Politic

Se laudă și ALDE cu ce are

Mândrie mare pentru ALDE cu ultimele achiziții de la liberali,adică de unde au plecat și ei ca să facă partidul nemulțumiților iar acum își strigă victoria ultimelor racolări, unele cam învechite.

Răsunatoarele dezertări de la PNL în favoarea “adevăraților liberali “,cum își mai spun cei de la ALDE, sunt de fapt cam leșinate și foarte puțin liberale spre deloc.

Fostul șef de la ambulanță, Puiu Vișan, trecut acum la ALDE este de fapt un fost membru PD-L ajuns la PNL după o trecere pe la PP-DD, iar Adrian Didă este un alt fost răsfățat  PD-L cu funcții publice dispărut din peisajul teleormănean de câțiva ani si care nu s-a înscris deloc in PNL.

Ceilalți doi liberali migratori , Lucian Alexe ,managerul de la Spitalul Caritas a ținut neapărat să-și păstreze funcția iar PSD nu l-a primit,așa că i-a rămas o singură variantă- ALDE și Mihai Ștefan , consilierul județean PNL cu mai multe mandate,  fost sef la RAR o fi fost ademenit cu o revenire pe un post de conducere.Despre fostul viceprimar al Alexandriei ,Eduard Oprea putem presupune că și-a regăsit mândria, în rest, este inutil să mai irosim cuvintele că se înțelege și fără.

Cam atât despre spectacolul  achizițiilor de la ALDE Teleorman.

Teodora Ciofalcă

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button