Actualitate

Se reiau concursurile pentru funcțiile de director și director adjunct la școli

Comunicat de presă

În baza prevederilor Metodologiei privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, aprobată prin Ordinul de Ministru nr. 4597/2021 și modificată respectiv completată prin ordinul nr. 3026/2022 publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 51 bis din 17 ianuarie 2022, Inspectoratul Școlar Județean Teleorman organizează concursul pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ din județul Teleorman, sesiunea ianuarie- aprilie 2022.

Conform calendarului aprobat, concursul de ocupare a funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar a debutat în data de 18 ianuarie 2022, cu publicarea pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean a listei funcțiilor vacante pentru care se organizează concursul, a bibliografiei precum și a altor informații utile, accesând: https://edu.ro/anunt_concurs_directori_PNC_2022.

În perioada 19-25 ianuarie 2022, candidații vor putea depune dosarele de înscriere la proba scrisă, pe platforma informatică dedicată concursului.

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button