Actualitate

Siguranța teleormănenilor, prioritatea I.P.J Teleorman

Comunicat de presă

În ultimele 24 de ore, polițiștii teleormăneni au intervenit la peste 90 solicitări primite din partea cetățenilor prin apel la numărul unic de urgență 112 și au aplicat nu mai puțin de 100 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 50.000 de lei.

 

Astfel, la data de 24 septembrie , polițiștii au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice, venind în sprijinul cetățenilor și răspunzând nevoilor acestora. Aceștia au intervenit la peste 90 de solicitări de urgență ale teleormănenilor, pentru neregulile constatate fiind aplicate nu mai puțin de 100 de sancțiuni contravenționale a căror valoare depășește 50.000 de lei.

 

De asemenea, polițiștii rutieri au acționat pentru creșterea siguranței în trafic și prevenirea accidentelor pe drumurile din județ, pentru diferite abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice fiind reținute 17 permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

 

Poliția teleormăneană acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității, polițiștii fiind pregătiți să intervină atunci când situația o impune.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button