Actualitate

Șoferul tirului implicat în accidentul de pe DN 5C în urma căruia a decedat o tânără, era drogat

Comunicat de presă

Noaptea trecută, pe D.N.5C, între localitățile Găujani și Pietrișu, județul Giurgiu, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate trei vehicule, respectiv o autoutilitară, un autoturism și un atelaj hipo.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că șoferul autoturismului ar fi depășit neregulamentar atelajul hipo, intrând în coliziune cu autoutilitara condusă de către un cetățean bulgar, de 29 de ani.

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat decesul unei tinere, de 18 ani și rănirea a trei persoane, toți din localitatea Pietrișu, pasageri ai autoturismului.

Cele trei persoane rănite au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei trei conducători ai vehiculelor implicate în accidentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul atelajului hipo, iar pentru ceilalți doi, rezultatele au fost negative.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive pentru șoferul autoutilitarei, iar pentru cel al autoturismul, rezultatul a fost negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button