Fotbal

Sporting Roșiori se reunește pe 30 ianuarie

Obiectivul echipei este promovarea în liga a 2 a

După un parcurs foarte bun în această ediție de campionat în liga a 3-a, Sporting Roșiori, ocupanta locului 2 în seria a 6-a a ligii, se va reuni la baza proprie de la stadionul ROVA, pe data de 30 ianuarie, sub comanda antrenorului Alexandru Gheorghe.

Lotul rosiorenilor nu a suportat modificări, a rămas același. Mai mult, conducerea echipei teleormănene dorește să mai transfere 2 juniori și sunt în discuții cu un fundaș central și un atacant.

Partidele de pregătire în vederea reluării cu succes a ediției stagiare și mai apoi a play-offului competitiei se vor disputa pe terenurile echipelor cu care rosiorenii se vor întrece.

Astfel, pe data de 4 februarie, rosiorenii se deplasează la Cartisoara. Pe data de 8 februarie vor juca pe Stadionul 1 Mai din Slatina cu divizionara de liga a 2-a, CSM Slatina, iar pe data de 18 februarie la Clinceni cu Academica Clinceni. Pe data de 25 februarie, Sporting va întâlni U Craiova 2 pe stadionul Extensiv. Ultima partidă de verificare se va disputa pe teren propriu, pe data de 4 martie în compania echipei Cetatea Tr. Magurele.

Sporting debutează în primăvara, în ediția stagionara, pe data de 11 martie, pe teren propriu, în compania echipei Petrolul Potcoava.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button