Sport

Sporting Roșiori, victorie în partida cu Petrolul Potcoava

Scor final 1-0 pentru roșioreni

Prima repriza a partidei de la Roșiori de Vede, între Sporting Roșiori și Petrolul Potcoava, a aratat două echipe aflate în criza de formă sportivă. Cei care au avut mai mult posesia, au fost jucătorii din Potcoava, roșiorenii punctând doar sporadic, la capitolul imagine. Roșiorenii au beneficiat de o ocazie în prima parte a jocului, dar nu au reusit să înscrie. Nici în contul echipei din Potcoava nu s-au înregistrat oportunități clare de a puncta pe tabela de marcaj. La pauză scorul a ramas 0-0.

În cea de-a doua repriză, Sporting a intrat mult mai motivată, a dominat teritorial partida și a avut două ocazii bune de a deschide scorul, una din poziție de unu la unu, cu portarul. Autorul celor două goluri este Florin Cazan.

Dominarea rosiorenilor devine tot mai evidenta, în minutul 67 Urâtu atacă bara porții oltenilor cu un sut violent de la circa 20 metri, iar în minutul 87 deschide scorul  Florin Cazan, care înscrie cu un șut la colțul lung, din interiorul careului de 16 metri.

Partida s-a încheiat cu victoria rosiorenilor.

Sâmbătă, teleormănenii se deplasează la Slatina unde vor avea de disputat un meci extrem de important și dificil, prin prisma adversarului pe care urmează să îl întâlnească.

Clasament

1. Viitorul Daesti 22p

2. CSM Slatina 21 p

3. Sporting Rosiori 16p

4. Vedita Colonesti 16 p

5. CSM Alexandria 14p

6. U. Craiova2 13p

7. ACSO Filiasi 13p

9. Petrolul Potcoava 8p

10. Minerul Costesti 4p

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button