ActualitateSocialSport

Sportivi din opt județe au participat la Concursul național de dans City of Dance la Roșiorii de Vede

Concursul național de dans City of Dance ,organizat de Clubul de dans Sibba ,în parteneriat cu Primăria municipiului Roșiorii de Vede a adunat peste 1500 de participanți,din opt județe și municipiul București.

Cea de a doua ediție a concursului a avut loc la sala de sport Dan Berindei din municipiu,iar arbitrajul a fost asigurat de șase arbitri de top din dansul românesc.

Competiția a cuprins  240 de momente artistice,pe două nivele de pregătire,debuntanți și avansați,participanții fiind grupați pe categorii de vârstă și dans.

Evenimentul a durat șaptesprezece ore și a avut două festivități de premiere datorită numărului foarte mare de participanți.

Organizatorii au premiat fiecare moment artistic,iar primii clasați la fiecare din cele 14 categorii ,pe lângă cupe și medalii ,au fost răsplatiți cu premii speciale în bani ,în valoare totală de peste 1500 de euro.

Premiul special al sponsorului ,în valoare de 500 de lei,a revenit grupului Dinamic Dans din Peretu.

Clubul Sibba pregătește,în perioada 19-20 octombrie ,concursul internațional de dans Alexandria Dance Competition ,la Sala PolivalentăImage22 din Alexandria.

 

R.Ciofalcă

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button