Actualitate

Sprijin financiar de la Consiliul Județean pentru prevenirea și combaterea pestei porcine la Dobrotești,Bogdana și Olteni

În ultima ședință de consiliu județean a fost aprobată o hotărâre prin care localităților Olteni,Dobrotești și Bogdana li se alocă suma de  33.330 lei pentru combaterea pestei porcine.

Cele trei localități au solicitat sprijin financiar de la Consiliul Județean pentru achiziționarea de produse dezinfectante ce vor fi utilizate la combaterea pestei porcine.

Conform hotărârii de consiliu,primăria Olteni primește 6.247 lei,primăria Bogdana 2,082 lei,iar primăria Dobrotesti 25 mii lei.

Sumele au fost alocate din fondul de rezervă al județului Teleorman ,în urma solicitărilor depuse de primării.

Pentru alocarea acestor sume Consiliul Județean Teleorman a suplimentat fondul de rezervă cu 500 mii lei,în sedința din luna octombrie urmând ca și alte localități care au făcut solicitări  să primească sprijinul financiar necesar pentru achiziționarea produselor dezinfectante utilizate pentru aplicarea măsurilor de prevenire și combatere a pestei porcine care,în ultimele luni, a afectat mii de gospodării din județ.

 

Roxana Ciofalcă

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button