Social

STOP VIOLENTEI IMPOTRIVA FEMEILOR!

Pe data de 25 noiembrie 2016 va fi celebrată ZIUA INTERNAŢIONALĂ PENTRU ELIMINAREA VIOLENŢEI ÎMPOTRIVA FEMEILOR. Cu această ocazie Direcția de Sănătate Publică Teleorman își  exprimă sprijinul față de cei afectaţi de acest fenomen şi atrage atenţia întregii societăţi asupra problemei şi a consecinţelor acestuia.

Începand cu data de 25.11.2016, la DSP.Teleorman,Compartimentul Evaluarea si Promovarea Sanatatii, se derulează campania de celebrare a acestui eveniment international în cadrul subprogramului de promovare a unui stil de viaţă sănatos .Actiunea se incheie pe data de 30 noiembrie 2016.

Parteneri în realizarea campaniei sunt:Administrația publică locală,mediatorii sanitari,asistenții medicali comunitari,unitățile de învatamânt,organizații nonguvernamentale,jandarmeria,poliția,mass-media locală.Scopul campaniei: Conştientizarea populaţiei privind violenţa asupra femeilor, precum prevenirea şi stoparea acestui fenomen.

Sloganul campaniei:  STOP VIOLENŢEI ÎMPOTRIVA FEMEILOR!

Obiectivul principal al campaniei este transmiterea către populaţie a unui mesaj care evidențiază că violenţa împotriva femeii este un comportament indezirabil, anomic şi deviant precum şi informarea tinerilor cu privire la efectele negative ale violenţei asupra femeii.

La nivel judeţean, coordonarea este asigurată de soc.Virgil Chivu, coordonator Compartimentul Evaluarea și Promovarea Sănătății.

CP

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button