Actualitate

Taina Sfântului Maslu cu Arhiereu la Mănăstirea Coșoteni de lângă Roșiori de Vede

În prima duminică din luna Septembrie la istorica și voievodala Mănăstire din Coșoteni de lângă Roșiori de Vede, se va oficia, după tradiție, Taina Sfântului Maslu de către Preasfințitul Părinte Galaction, Episcopul Alexandriei și Teleormanului, împreună cu un sobor de preoți.
“Iată că din nou a sosit ziua, când prin intermediul Info Expres TV, aducem la cunoștință tuturor credincioșilor teleormăneni că Duminică, 06 septembrie 2020, începând cu ora 18.00, la Mănăstirea noastră va fi săvârșită Taina Sfântului Maslu de către Preasfinţitul Părinte Galaction, Episcopul Alexandriei și Teleormanului, împreună cu un sobor de preoți și diaconi. Așteptăm pe toți cei care doresc să ni se alăture în rugăciune, mai ales acum în această perioadă de grea încercare prin care trecem cu toții, unde să-L rugăm pe Preamilostivul Dumnezeu să ne ferească de boli și să ne apere de toată întâmplarea cea rea, pe noi și pe familiile noastre”. – protos. Ciprian Florea, Starețul Mănăstirii Coșoteni.
Slujba va fi oficiată în aer liber, la Altarul de vară al Mănăstirii, cu respectarea îndrumărilor bisericești și a regulilor impuse de autorităţi în perioada stării de alertă, ca urmare a măsurilor de prevenție şi limitare a răspândirii noului coronavirus.

 

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button