Actualitate

Tânăr de 18 ani din Ilfov,reținut de polițiști pentru furturi comise în Teleorman

Polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Videle și Secției nr. 11 Poliție Rurală Gălăteni cercetează un tânăr în vârstă de 18 ani din orașul Pantelimon, județul Ilfov, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

 În luna decembrie 2019 , polițiștii au fost sesizați cu privire la două furturi comise pe raza localităților Tătărăștii de Jos și Scurtu-Mare, din incinta unor societăți comerciale.

Fiind în continuarea cercetărilor în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului cauzat, la data de 13 februarie 2020, polițiștii au efectuat patru percheziții domiciliare pe raza județului Ilfov, fiind ridicate mai multe bunuri care fac obiectul cauzei, precum și autoturismul folosit la comiterea faptelor.

În urma probatoriului administrat a fost dispusă măsura reținerii față de un suspect și continuarea urmăririi penale față de alți trei, toți domiciliați în județul Ilfov, trei dintre ei sustrăgându-se cercetărilor.

 Tânărul a fost reținut și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Teleorman, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle.

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button