Actualitate

Tânăr din județul Vâlcea, sechestrat, bătut și chinuit la Brânceni

Comunicat de presă

Polițiștii teleormăneni au fost sesizați prin numărul unic de urgență 112 despre  faptul că un tânar ar fi fost ținut împotriva voinței sale într-un imobil din localitatea Brânceni si asupra căruia s-au exercitat acte de violență.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Sectiei 1 Politie Rurală Alexandria care a constatat faptul că persoana respectivă, cu domiciliul în orașul Drăgășani, judetul Vâlcea, ar fi cunoscut pe o rețea de socializare o persoană de sex feminin din comuna Brânceni.

De asemenea, în baza informațiilor obținute a reșit faptul că, cel în cauză ar fi fost luat cu forța si urcat într-o autoutilitară dupa care a fost dus într-o locuință din localitatea Brânceni.

În urma activitaților desfașurate au fost identificate 4 persoane, toate din comuna Brânceni, judetul Teleorman, care au fost conduse la sediul Politiei, pentru audieri.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și loviri sau alte violențe.

Polițiștii efectuează cercetări pentru clarificarea întregii situații de fapt și formularea de propuneri către Parchetul competent.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button