Actualitate

Tânăr din Orbeasca, condamnat pentru conducere fără permis, prins de polițiști

Tânărul a fost încarcerat la penitenciarul de maximă siguranță din Giurgiu

Un tânăr din Orbeasca condamnat pentru conducere a unui autoturism fără permis, a fost prins de polițiști și încarcerat la Penitenciarul Giurgiu

În acest week-end, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman – Serviciul de Investigaţii Criminale împreună cu polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Vitănești, au desfăşurat activităţi specifice pe linia persoane urmărite/dispărute-căutate în județul Teleorman, ocazie cu care a fost depistat pe raza localității Orbeasca, județul Teleorman, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Orbeasca județul Teleorman, pe numele căruia Tribunalul Teleorman și Judecătoria Alexandria a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

De reținut ca acesta era dat dispărut și, odată cu condamnarea definitiva, acesta trebuia sa se predea la cea mai apropiată unitate de poliție, pentru a fi intemnitat. Acesta, însă, a ales sa dispară, iar polițiștii au reușit sa îl depisteze pe raza comunei Orbeasca.

Pe numele barbatului de 37 de ani, Tribunalul Teleorman a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de 1 an si 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de” conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Giurgiu.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button