Actualitate

Tânără din Roșiori de Vede, dispărută de 2 zile

Comunicat de presă

O CUNOAȘTEȚI? AȚI VĂZUT-O?

SUNAȚI LA 112!

Solicităm sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei tinere în vârstă de 25 de ani, reclamată ca fiind dispărută de pe raza municipiului Roșiori de Vede. 

Polițiștii Inspectoratului de Poliție al Judeţului Teleorman efectuează căutări în vederea depistării unei tinere în vârstă de 25 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiului Roșiori de Vede şi până în prezent nu a mai revenit.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Roșiori de Vede au fost sesizați despre faptul că numita BARDAC IONELA FLORINA nu a mai fost văzută din data de 13 iulie, ora 16.00.

Ultima dată când a fost văzută, purta un maiou alb, pantaloni trei sferturi albaștri cu floricele albe şi papuci.Prezintă o cicatrice la nivelul gleznei piciorului stâng.

Semnalmente:

Persoană de sex feminin, înălțime 1,60 m, greutate aproximativ 85 de kg, păr șaten deschis‚ tuns scurt, cu breton, ochii albaștri, ten deschis.

Persoanele care pot furniza informaţii despre aceasta sunt rugate să contacteze Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman la tel. 0247/407.164, 0247407166,

0247407006 – Biroul Urmăriţi, să informeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la telefonul de urgenţă – 112.

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button