Actualitate

Teleorman:109 persoane în carantină, din care 49 au intrat în ultimele 24 de ore.Alte 3035 de persoane se află în izolare la domiciliu

Comunicat de presă

Pentru limitarea și prevenirea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus, în data de 29 martie 2020, la nivelul județului Teleorman, sunt monitorizate 3035 de persoane aflate în auto-izolare la domiciliu.

În carantină instituționalizată se află, în prezent, 109  persoane, 49 de persoane intrând în carantină în ultimele 24 de ore (provenind din „zona roșie”).

Situația prezentată este corespunzătoare datei de 29 martie , ora 14:00.

Astăzi, 29 martie , polițiștii teleormăneni s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și zădărnicirea combaterii bolilor, dosarul fiind înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria. La acest moment cercetările sunt într-o fază incipientă, urmând a fi stabilitate cu exactitate împrejurările comiterii faptelor.

Precizăm că informările referitoare la numărul de persoane depistate pozitiv în urma testelor COVID-19 efectuate și numărul de teste COVID-19 efectuate se fac doar de la nivel central, prin comunicare și publicare zilnică.

Centrul de Comunicare al CJSU Teleorman

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button