Actualitate

Tentativă de furt într-o locuință din Brânceni.Doi vecini, care au încercat să îi oprească pe hoți, au ajuns la spital

Noaptea trecută, în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Alexandria au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la un conflict care a avut loc pe raza comunei Brânceni, conflict în urma căruia două persoane au fost agresate fizic.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că patru persoane ar fi pătruns în curtea locuinței unui bărbat în vârstă de 71 de ani din comuna Brânceni cu intenția de a sustrage bunuri, moment în care au fost surprinse de către proprietar și au fugit, părăsind curtea locuinţei acestuia.

De asemenea, persoanele respective au fost văzute de către doi vecini ai bărbatului, care, încercând să le oprească, au fost loviți de către acestea.

Până la acest moment, polițiștii au identificat și audiat trei dintre presupușii făptuitori, tineri cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, toți din comuna Brânceni, urmând să fie audiată și cea de-a patra persoană.

Din informațiile obținute,victimele agresiunii au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate,  una dintre acestea  fiind  transferată la un spital din București.

Polițiștii continuă cercetările  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la furt și lovire  sau alte violențe, urmând ca la definitivarea acestora să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button