Actualitate

Tineri din Roșiori de Vede prinși de politiști după ce au furat mai multe păsări dintr-o gospodărie din Beuca

La data de 21 septembrie , în jurul orei 14:20, Poliția Municipiului Roșiori de Vede a fost sesizată de către o femeie din comuna Beuca, județul Teleorman, cu privire la faptul că i-au fost sustrase mai multe păsări din gospodărie.

La aceeași dată, în jurul orei 14:30, un bărbat din comuna Dobrotești a sesizat tot prin apel la numărul unic de urgență 112 faptul că mai multe persoane care se deplasau cu un autoturism au încercat să sustragă oi de la stâna pe care acesta o deține pe raza localității.

În urma activităților desfășurate, în jurul orei 15:00, polițiștii au identificat și oprit pentru control, pe raza comunei Măldăieni, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani din Roșiori de Vede. În autoturism se mai aflau alți patru bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 28 de ani, toți din municipiul Roșiori de Vede.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au descoperit în portbajajul mașinii cele 9 păsări reclamate ca fiind sustrase de la femeia din comuna Beuca.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat, în care se efectuează cercetări, urmând ca la finalizarea lor să fie propusă soluție prin Parchet.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button