Actualitate

Tinerii salvatori teleormăneni

De luni, 10 februarie , șapte studenți ai Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din municipiul București își desfășoară stagiul de practică în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman, timp de patru săptămâni.

Cu sprijinul și sub îndrumarea tutorilor profesionali, tinerii noștri salvatori vor avea ocazia să intre în contact cu situația operativă și își vor fundamenta pregătirea prin îmbinarea cunoștințelor teoretice dobândite cu aspectele practice.

Le dorim mult succes și îi așteptăm alături de noi după absolvirea studiilor, iar celor care vor să devină salvatori le facem cunoscut faptul că pot urma cursurile Facultății de Pompieri ori cele ale Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești. De asemenea, le reamintim că pot alege să devină voluntari, prin participarea la programul de voluntariat derulat de către unitatea noastră, intitulat „Salvator din pasiune”.

Informații suplimentare cu privire la acest program se pot obține de pe pagina de internet a inspectoratului www.isuteleorman.ro sau de la Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button