Actualitate

Trafic blocat pe DN 51,la Viișoara.O autobasculantă s-a răsturnat

În această dimineață o autobasculantă încărcată cu balastru s-a răsturnat  pe DN 51,pe raza localității Viișoara.

La fața locului au ajuns rapid două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Zimnicea, cu o ambulață SMURD și o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.WhatsApp Image 2019-07-04 at 11.54.35

În urma accidentului,   șoferul, în vârstă de 44 de ani,  acuza dureri la unul dintre membrele inferioare și la nivelul capului.

Bărbatul rănit, conștient și cooperant, a fost preluat de echipajul SMURD care i-a acordat primul ajutor și transportat la Spitalul Orășenesc Zimnicea pentru investigații medicale amănunțite.

În acest moment, DN 51 A este blocat, cu ruta ocolitoare pe DN 51, Alexandria – Smârdioasa – Zimnicea, până  operatorul economic căruia îi aparține autobasculanta va trimite o macara pentru a o repune pe roți, demersurile fiind deja realizate în acest sens.

Până la remedierea problemelor, la fața locului a rămas un echipaj de pompieri, cu o autospecială de stingere pentru asigurarea măsurilor P.S.I..WhatsApp Image 2019-07-04 at 11.54.05

Cazul a fost preluat de poliție pentru cercetări.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button