Actualitate

Trei dosare penale pentru conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice au fost întocmite de polițiști

Comunicat de presă

 

 Polițiștii din Alexandria au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis în cazul unui tânăr depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Negru Vodă din localitate, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

La data de 6 august a.c., în jurul orei 01:30, polițiștii au depistat un tânăr în vârstă de 19 ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Negru Vodă din municipiul Alexandria, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Dobrotești au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe în cazul unui bărbat în vârstă de 48 de ani din comuna Stejaru, județul Teleorman, care ar fi condus un autoturism, deși ar fi consumat băuturi alcoolice.

La data de 5 august a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat a intrat cu autoturismul în gardul unei locuințe.

Din primele cercetări s-a stabilit că, în timp ce bărbatul în vârstă de 48 de ani conducea un autoturism pe strada Dimineții din localitatea Socetu, ar fi derapat și a intrat în gardul locuinței apelantului.

Întrucât conducătorul auto emena halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Poliție Smârdioasa au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice în cazul unui bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Ștorobăneasa, depistat în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Cervenia, deși nu poseda permis de conducere și ar fi consumat băuturi alcoolice.

La data de 6 august a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii Secției nr. 13 Poliție Smârdioasa au depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Ștorobăneasa în timp ce conducea un atutoturism pe strada Primăverii din comuna Cervenia, deși nu poseda permis de conducere. Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fostr condus la spital, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cauzele prezentate mai sus au fost întocmite dosare penale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții prin unitățile de parchet competente teritoerial.

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button