ActualitateSocial

Trei solicitări pe 112, în urma fenomenelor meteorologice severe de noaptea trecută.O singură intervenție a pompierilor militari ,la Roșiorii de Vede

În urma producerii fenomenelor meteorologice severe, cu precipitații abundente și descărcări electrice, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, trei cetățeni au solicitat ajutorul pompierilor militari pentru evacuarea apei din gospodării.

Dintre cele trei cazuri, militarii au intervenit la un singur eveniment, în municipiul Roșiorii de Vede, pe strada Aleea Carpați, unde o curte era inundată pe o suprafață de cca. 250 mp, existând pericolul pătrunderii apei în anexele gospodărești și în locuință. Cu ajutorul unei motopompe transportabile, pompierii au evacuat apa în mai puțin de 30 de minute, fără a fi înregistrate probleme deosebite.

La celalelate două solicitări, militarii au constatat faptul că apa se retrăsese rapid, nefiind în pericol bunurile materiale ale cetățenilor.

Sistemul de canalizare al municipiului Roșiorii de Vede n-a făcut față cantității mari de apă acumulate în urma ploii torențiale de noaptea trecutăWhatsApp Image 2019-05-17 at 12.57.54(2)WhatsApp Image 2019-05-17 at 12.57.53.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button