Uncategorized

Trei teleormăneni suspecți de infectare cu Coronavirus sunt izolați în spitalele din Alexandria și Turnu Măgurele.Se așteaptă rezultatele testelor

În contextul aplicării măsurilor necesare pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu noul coronavirus (COVID-19), Direcția de Sănătate Publică Teleorman monitorizează în prezent 129 persoane cărora li s-a impus izolarea la domiciliu și supravegherea epidemiologică pasivă, pentru o perioadă de 14 zile.

La nivelul județului Teleorman sunt în prezent 14 persoane în carantină.

Menționăm că persoanele aflate în izolare sau în carantină nu prezintă simptomatologie specifică infectării cu coronavirus și au o stare de sănătate bună.

De asemenea, în prezent 3 persoane se află în zonele de sub-izolare constituite la secțiile de boli infecțioase de la Spitalul Județean de Urgență Alexandria,o persoană și Spitalul Municipal Turnu Măgurele,două persoane . Pentru aceste persoane se așteaptă rezultatele testelor de la Institutul Matei Balș din București.

Situația prezentată este corespunzătoare datei de 14 martie, ora 15:00, informarea fiind făcută în baza deciziei Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman.

 

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button