Actualitate

Un bărbat din Roșiori s-a ales cu dosar penal după ce a încălcat ordinul de protecție

Și la Dobrotești polițiștii au emis ordin de protectie provizoriu în urma unei agresiuni

În ultimele 24 de ore, polițiștii teleormăneni au intervenit la peste 70 de solicitări semnalate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112, venind în sprijinul cetățenilor, două dintre acestea privind infracțiunea de violență în familie.

                                                                                                          

La data de 22 iulie, polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Dobrotești au intervenit în sprijinul unei femei în vârstă de 41 de ani din comuna Vârtoape, care a reclamat că a fost agresată de către soț, în timp ce se aflau la domiciliu.

Bărbatul în vârstă de 41 de ani ar fi devenit violent fără motiv, i-ar fi adresat cuvinte jignitoarea soției, totodată distrugând mai multe bunuri, precum și geamurile ferestrelor locuinței.

A fost completat chestionarul de evaluare a riscului și a fost emis ordin de protecție provizoriu de către polițiști, fiind totodată întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Tot ieri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Roșiori de Vede au intervenit în sprijinul unei alte femei, în vârstă de 62 de ani, din municipiul Roșiori de Vede, care a reclamat că soțul ei a încălcat ordinul de protecție emis de Judecătoria Roșiori de Vede în luna mai , pe o perioadă de șase luni.

Bărbatul în vârstă de 68 de ani ar fi pătruns în curtea locuinței femeii și i-ar fi adresat acesteia amenințări cu acte de violență.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție, urmând a fi propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede la finalizarea cercetărilor.

Nu lăsa violența să te transforme într-un infractor!

În cazul în care sunteți victima unei acțiuni de violență sau martor la astfel de acțiuni, de orice fel, sesizați poliția!

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button