Actualitate

Un microbuz de transport persoane s-a răsturnat la Scurtu-Mare.Șoferul microbuzului a decedat,iar alte 9 persoane au fost rănite

Un grav accident rutier a avut loc ,în această seară,îWhatsApp Image 2019-12-16 at 19.45.51n jurul orei 18.00,pe DJ 701 Scurtu Mare-Slăvești.

Un microbuz în care se aflau 17 pesoane s-a răsturnat în localitatea Scurtu Mare.Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că,șoferul microbuzului,un bărbat de 46 de ani,din comuna Roata de Jos,județul Giurgiu,nu a adaptat viteza în curbă ,a pierdut controlul direcției de mers și a intrat într-un stâlp de susținere a rețelei de energie electrică.

În urma impactului,conducătorul microbuzului a decedat ,iar alte 9 persoane au fost rănite.

Având în vedere numărul de persoane aflate în microbuz,la nivelul  județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție,care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului.

În zonă s-au deplasat trei autospeciale cu modul de descarcerare,o autospeciala pentru transport victime multiple,5 ambulanțe SMURD,și 3 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

La sosirea echipajelor ,cele 9 persoane rănite erau conștiente și cooperante,neîncarcerate.Opt dintre acestea au fost transportate la Spitalul Județean Alexandria pentru îngrijiri medicale de specialitate,în timp ce una dintre ele,o femeie,a refuzat transportul la spital după ce a fost asistată medical.

Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat la ora 18.55.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button