Politic

Valerică Cîrciumaru, precizări referitoare la interviul senatorului Eugen Pîrvulescu în Ziarul Teleormanul

Declarație de presă

Referitor la interviul lui Eugen Pîrvulescu din ziarul Teleormanul, ediția din 10 – 12 iunie 2022, sub titlul „Alianța cu PSD Teleorman este una toxică…”, precizez următoarele: cunoscându-l pe Eugen Pîrvulescu nu sunt foarte surprins, dar din respect pentru adevăr, cititorii trebuie să știe următoarele:

– la ședința Consiliului Local Roșiori de Vede din data de 6 aprilie 2022, ședință convocată de consilierii PNL și USR, pe ordinea de zi figura și proiectul de hotărâre privind alegerea viceprimarului, fiind evidentă înțelegerea între cele două grupuri politice pentru alegerea viceprimarului de la PNL. Cu doar 15 – 20 de minute, înainte de începerea ședinței Consiliului Local, telefonic, Eugen Pârvulescu a cerut colegilor săi consilieri locali să retragă de pe ordinea de zi proiectul privind alegerea viceprimarului, cerându-i consilierului liberal Alexandru Iliescu să nu se prezinte la ședință. De ce a făcut acest lucru Eugen Pîrvulescu, pentru că de la București i s-a atras atenția că nu e bine ce face!

– au urmat discuțiile, negocierile între PSD și PNL, la nivel de județ, cu privire la instituțiile deconcentrate și alte subiecte ce viza alianța PSD – PNL.

– pentru rezolvarea situației viceprimarului de la Roșiori de Vede, pentru care era nevoie de un vot al PNL-ului pentru un viceprimar PSD, în timp ce PNL avea nevoie de cinci voturi din partea PSD, echipa PNL a cerut pentru acel vot ceea ce PSD nu a putut accepta.

Supărat, Eugen Pîrvulescu a spus: „OK! Am încheiat discuția legată de viceprimarul de la Roșiori de Vede” și, mai departe, a spus: „mâine (a doua zi era ședința Consiliului Local la Roșiori de Vede) boicotez ședința Consiliului Local, iar marți convoc ședință de Consiliu Local extraordinară și, împreună cu USR, pun viceprimar de la PNL, iar USR va primi Urbisul” și am trecut la alt subiect – convins că are USR la dispoziția sa.

Planul lui Eugen Pîrvulescu nu s-a mai împlinit și a urmat înțelegerea între PSD și USR.

Ca urmare, Eugen Pîrvulescu cu două tentative să facă alianțe cu USR pentru alegerea viceprimarului la Roșiori de Vede, era ceva normal, că lucrurile nu au ieșit cum și-a dorit, este de vină PSD și USR …

Iată dovada aroganței, o poziție de forță afișată și lipsa de realism.

Ca urmare, unde este trădarea, unde este lipsa de onoare, unde este falsitatea?

Primar

Ec. Cîrciumaru Gheorghe Valerică

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button