Fotbal

Victorie obligatorie pentru CSM Alexandria, săptămâna viitoare, la Reșița

Echipa alexandreana a acumulat doar 8 puncte

La începutul acestei editii de campionat mișcarea fotbalistica teleormaneana ( oficiali și suporteri) își punea mari speranțe intr-un parcurs lăudabil al echipei CSM Alexandria pe cea de-a doua scena fotbalistica românească.

Din păcate, speranțele teleormanenilor nu s-au concretizat, echipa pregătită acum de Alin Panzaru acumulând după 13 runde scurse doar 8 puncte, ceea ce înseamnă foarte puțin pentru valoarea lotului echipei teleormanene și pentru condițiile create acestei formații de conducerea clubului.

Practic, CSM a învins de doua ori, la Chiajna și Progresul Spartac si a obținut doua egaluri. Mai mult, teleormanenii au condus o singura data, la Chiajna. Dacă valoarea lotului era una slaba, am fi înțeles situația, dar Alexandria are în lot mai mulți jucători cu state vechi în prima liga și cu multa experienta competițională.Insa speranțele puse în ei de conducerea administrativă a clubului și de antrenori nu s-au confirmat, cei veniți cu CV-uri bune de la echipe de top din fotbalul romanesc, nu au adus asteptata plus-valoare.

Deși  în Cupa Romaniei, aceeași echipa, cu aceiași fotbaliști în teren și lot, obține rezultate foarte bune, având șanse reale sa “urce” în faza următoare a competiției, în campionat, prestația acelorași fotbalisti lasă de dorit.

Competiția a intrat în linie dreapta și elevii lui Alin Panzaru trebuie sa aducă puncte dacă vor sa scape de zona rece a retrogradarii. Un prim și obligatoriu examen care trebuie trecut cu bine, este la finalul săptămânii viitoare pe stadionul din Valea Domanului, la Reșița, cu elevii lui Flavius Stoican.  Echipa din Caraș Severin este una incomoda pe teren propriu, dar nu de speriat.

Așadar, la finalul saptamanii viitoare, teleormănenii au un joc de totul sau nimic pe care sunt obligați sa îl trateze serios, cu atitudine, în mod responsabil și sa îl câștige.

Marian Amuza

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button