Actualitate

Violențe la Roșiori de Vede

Un bărbat de etnie rromă a fost urmărit,blocat în mașina personală și înjunghiat de trei membrii ai unei familii .Cele două familii aveau un conflict mai vechi în urma unui omor în Germania.

Polițiștii roșioreni au dispus reținerea suspecților pentru 24 de ore și au fost prezentati procurorului de caz cu propunere de arestare preventivă.

În acez caz a fost luată măsura punerii sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

În continuare se efectuează cercetări,iar Poliția municipiului împreună cu luptători Saj și militari jandarmi desfășoară activități de siguranță publică pe raza municipiului Roșiori de Vede.

În aceeași perioadă un bărbat a fost agresat de două persoane necunoscute în timp ce se afla în sediul partidului Romania Mare.Agresorii au pătruns prin efracție și l-au bătut pentru bani și mâncare.Neavaând ce să-i ia agresorii au plecat cu o lanternă,un lacăt și un belciug.

În urma loviturilor victima a suferit mai multe traumatisme cranio-faciale fiind transportat la Spitalul Municipal Caritas și ulterior la Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială București pentru investigații suplimentare.

În urma cercetărilor cele două persoane au fost identificate ,ambii din Roșiori de Vede.

În prezent cei doi se află în arest la domiciliu.

 

R.Ciofalcă

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button