ActualitateSocial

Ziua Internațională a Copilului,sărbătorită la Roșiorii de Vede

Muzeul de Istorie Petre Voivozeanu din Roșiorii de Vede a deschis,în această dimineață,  seria activităților dedicate Zilei Internaționale a Copilului cu expoziția “Culorile copilăriei”,cu desene realizate de elevii clasei I de la Școala Gimnazială Zaharia Stancu.

Majoritatea activităților desfăsurate de Muzeul de Istorie sunt dedicate copiilor,iar deschiderea unei expoziții cu desene ,în preajma zilei de 1 iunie a devenit o tradiție la Roșiorii de Vede.

Preșcolarii de la Grădinița nr. 4 au sustinut un program artistic la Biblioteca Municipală Gala Galaction.Au cântat ,au recitat poezii și au ascultat povești nemuritoare.

De la ora 17.00 , in sala de sport de la  Școala Gimnazială Dan Berindei se desfășoară spectacolul “La multi ani,Copilărie!”61318666_146717616495063_1157166482778488832_o,susținut de elevii  instituțiilor de învățământ ale municipiului.

Activitățile continuă și sâmbătă,când preșcolarii sunt așteptați să deseneze pe asfaltul din  Grădina Publică ,iar elevii claselor V-VIII să participe la Crosul Copiilor.

Programul de 1 iunie este organizat de Direcția pentru Cultură ,Educație,Creație și Sport ,în colaborare cu Consiliul Local și Primăria Municipiului Roșiorii de Vede.

 

R.Ciofalcă

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button