Actualitate

Deraiere pe calea ferată între Roșiori și Atârnați

Mecanicul a decedat

In această dimineață, polițiștii din cadrul Biroului Transporturi Feroviare Roșiori Nord au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, între stațiile Roșiori de Vede și Atârnați a avut loc un eveniment feroviar.

Din primele verificări efectuate de echipa operativă deplasată la fața locului, s-a constatat faptul că, în timp ce un utilaj feroviar condus de un bărbat de 53 de ani, din municipiul Craiova, se deplasa din direcția Roșiori de Vede către stația Atârnați, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, în urma efectuării de lucrări pe calea ferată, ar fi deraiat, iar la efectuarea manevrelor de repunere pe calea de rulare, s-a răsturnat.

Pompierii roșioreni au  intervenit cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere, un SMURD și două echipaje medicale SAJ, dintre care unul cu medic.

La sosirea salvatorilor bărbatul era în stop cardio respirator.

În urma manevrelor de resuscitare efectuate la fața locului bărbatul nu a răspuns acestora, fiind declarat decedat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor cu privire la securitate și sănătate în muncă, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button